Transport Moloz Bucuresti Sector 1

Transport Moloz Bucuresti Sector 1:

Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei, Gara de Nord

 

Seriosi si punctuali,
Sunati la 0741 108 109 daca aveti nevoie de:

  1. transport moloz
  2. colectare deseuri
  3. evacuare mobila veche

Transportam orice fel de moloz si/sau deseuri provenite din urma demolarilor, amenajarilor sau a renovarilor locuintei dvs.

Intervenim rapid, in cel mult 60 de minute de la apelul dvs. Venim oriunde in Sectorul 1 cu o autilitare de transport cu capacitate maxima de incarcare: 2 Tone.

Evacuare moloz Sector 1 Bucuresti

Daca locuiti in Sectorul 1 din Bucuresti in zone precum Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei sau Gara de Nord si doriti sa scapati de obiectele vechi, nefolositoare, mobila veche, elemente de tamplarie, materiale de constructii sau orice alt tip de materiale nepericuloase, sunati la numarul 0741 108 109 si ne ocupam noi de tot. Avem contracte incheiate cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din jurul Bucurestiului ceea ce ne ajuta sa va oferim pretul corect, indiferent de zona in care locuiti.

Detinem autoutilitare speciale pentru acest tip de transport, astfel incat ceea ce transportam sa ajunga la groapa de gunoi in siguranta. Conducem prudent si avem grija ca toate deseurile sa fie bine ambalate, sau, dupa caz, ancorate, pntru a preveni poluarea cu praf sau imprastierea pe carosabil. In cazul in care aveti de transportat obiecte grele sau voluminoase precum mobila veche, venim la dvs. cu autoutilitare prevazute cu lift hidraulic pentru a usura incarcarea acestora in conditii de siguranta.

De asemenea, va punem la dispozitie personal bine instruit pentru astfel de operatiuni, persoane care lucreaza curat si ordonat. La cerere va oferim saci speciali pentru acest tip de transport, inclusiv echipe de tamplari pentru demontat mobila.

Transport fara contact direct
Va asiguram ca, in aceste perioade fara precedent, sanatatea si siguranta personalului si a clientilor nostri raman prioritatea noastra principala. Personalul nostru respecta igiena respiratorie adecvata, purtand masti si manusi.

Daca doriti, va putem aduce la comanda nisip, pietris sau alte materiale de constructii. Suntem o firma de transport pregatita oricand, indiferent de serviciul solicitat, dispeceratul nostru fiind non stop. Intelegem si respectam programul dvs. de aceea ne puteti solicita serviciul chiar si in weekend. Ne face placere sa va ajutam!

Call Now Button